Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Ολυμπιακό μας Μουσείο?

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Ολυμπιακό μας Μουσείο?

Αγαπητοί Φίλοι & Φίλες

Εμείς θέλουμε πολύ να συνεχίσουμε ΜΑΖΙ ... να μοιραζόμαστε τα νέα μας και να σας έχουμε κοντά μας στις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις και στις νέες ... παγκόσμιας εμβέλειας δράσεις που σχεδιάζουμε...  

Θέλουμε πολύ να συνεχίσουμε ΜΑΖΙ... να ανεβάζουμε την Ελλάδα μας ψηλά.. και να την εντάξουμε ΜΑΖΙ δυναμικά στον παγκόσμιο Ολυμπιακό χάρτη...

Για να το πετύχουμε αυτό, ενόψει και του ΓΚΠΔ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Δεδομένων) ο οποίος μπαίνει σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018, θα χρειαστούμε την επιβεβαίωση ότι επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από το μοναδικό στη χώρα Ολυμπιακό μας Μουσείο, αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και το ICOM- Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων.

 

Όχι, δεν επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

 

Εφόσον δεν μας απαντήσετε άμεσα και όχι αργότερα από το τέλος του τρέχοντος μήνα, θεωρούμε ότι επιθυμείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε νέα μας. Επίσης σας γνωρίζουμε ότι οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον αλλάξετε γνώμη και θελήσετε να διαγραφείτε από τη λίστα μας, μπορείτε πολύ εύκολα να το κάνετε πατώντας απλά το σύνδεσμο "unsubscribe" που θα βρίσκεται στο τέλος όλων των email που λαμβάνετε από εμάς.

Σας διαβεβαιώνουμε τέλος ότι το Ολυμπιακό μας Μουσείο, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των δεδομένων που μοιράζονται μαζί μας οι φίλοι και συνεργάτες και δεσμευόμαστε ότι θα διατηρούμε μόνον την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, η οποία και δεν θα κοινοποιείται για κανέναν λόγο σε οιονδήποτε τρίτο. Τα στοιχεία σας θα φυλάσσονται ασφαλή και κρυπτογραφημένα και θα εξαιρούνται από κάθε άλλη χρήση πλην της αποστολής ενημερωτικών μηνυμάτων.

Για διευκρινίσεις και ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας καθώς και για την αναμενόμενη στήριξη του έργου μας.

 

Για το Ολυμπιακό Μουσείο
Ιδρυτικό Μέλος Παγκοσμίου Δικτύου Ολυμπιακών Μουσείων
Μέλος Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων (ICOM)
Μέλος Διεθνούς Ένωσης Αθλητικής Κληρονομιάς (ISHA)

 

Με εκτίμηση

Δρ.Κυριακή Ουδατζή                                                                     Βάσος Παπαβασιλείου

Διευθύντρια                                                                                    Νομικός Σύμβουλος

Ολυμπιακού Μουσείου-Protergia                                          Ολυμπιακού Μουσείου-Protergia

Το αμφιθέατρο του Ολυμπιακού μουσείου

Back to top