Logo
Print this page

Θέση εργασίας

Το Ολυμπιακό Μουσείο προσφέρει θέσεις ωρομίσθιας εργασίας σε “Εκπαιδευτές” για την εκπόνηση εκπαιδευτικών/αθλητικών προγραμμάτων.

Η απασχόληση αφορά σε πρωινές κυρίως ώρες (καθημερινές και σαββατοκύριακα κατά περίπτωση).

Απαραίτητα Προσόντα:

Πτυχίο Α.Ε.Ι. Παιδαγωγικής Σχολής/ Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Οργανωτική και επικοινωνιακή ικανότητα

Ευχέρεια στον προφορικό και γραπτό λόγο

Ικανότητα εργασίας σε περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς και δυνατότητα διαχείρισης πολλαπλών θεμάτων και καταστάσεων κρίσεων

Δυνατότητα συνεργασίας σε επίπεδο ομάδας

Ευελιξία, Προσαρμοστικότητα

Θα συνεκτιμηθούν τυχόν επιπλέον προσόντα, όπως μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στην παιδαγωγική, προϋπηρεσία στην εκπαίδευση, κ.ά.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, ηλεκτρονικά, μέχρι την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή/και στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Με το πέρας της πρώτης αξιολόγησης των βιογραφικών σημειωμάτων, θα διεξαχθεί διαζώσης συνέντευξη με τους επιλεγέντες από την Επιτροπή Αξιολόγησης και στη συνέχεια εκπαιδευτικές συναντήσεις και σύντομη κατάρτιση, προκειμένου για την τελική επιλογή των συνεργατών.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ για την προάσπιση της δημόσιας υγείας από τη διασπορά του covid-19, οι ξεναγοί στα μουσεία και οι εκπαιδευτές που συνοδεύουν ομάδες κοινού, οφείλουν να έχουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται 30 μέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και είναι σε ισχύ μέχρι και 180 μέρες μετά από αυτόν.

Designed & Developed by Digital Innovations. A Postscriptum project.