ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Το κέφι και η γνώση συνεχίζονται στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης!


Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, η παιδική γιορτή του Εκπαιδευτικού Εργαστηρίου Μαγειρικής και Υγιεινής Διατροφής “Πάμε Μαγειρεύοντας” για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς και την ολοκλήρωση του Ά Κύκλου Συναντήσεων.
Οι μικροί μάγειρες, με μεγάλο ενθουσιασμό για τη συνταγή, βρέθηκαν στην εκπαιδευτική κουζίνα του Εργαστηρίου Μαγειρικής και Υγιεινής Διατροφής, έτοιμοι να φτιάξουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές, με τη βοήθεια και την καθοδήγηση του σεφ-παιδαγωγού του Μουσείου. Η γευστική πανδαισία ξετρέλανε τους μικρούς μάγειρες, αλλά και τους καλεσμένους φίλους τους που διασκέδασαν δοκιμάζοντας τις μαγειρικές τους ικανότητες.
Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εργαστηρίου, με τον νικητή να λαμβάνει πλούσια δώρα. Τα αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής του ‘Α Κύκλου Συναντήσεων απένειμαν ο κ. Φοίβος Μανάρης και ο κ. Άγγελος Βόργιας, Υπεύθυνος Πωλήσεων  της Εταιρείας FOOD FAMILY.

Το Ολυμπιακό μας Μουσείο υποδέχεται τον Β΄ κύκλο του Εκπαιδευτικού Εργαστηρίου Μαγειρικής και Υγιεινής Διατροφής για παιδιά ηλικίας 6–12 ετών. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από 4 Φεβρουαρίου έως 1 Ιουνίου, σε 14 συναντήσεις. Ο έμπειρος σεφ-παιδαγωγός του Ολυμπιακού Μουσείου καλωσορίζει τα παιδιά για τις πιο δημιουργικές μαγειρικές περιπέτειες της πόλης. Στην ειδικά σχεδιασμένη, πλήρως εξοπλισμένη και απόλυτα ασφαλή κουζίνα του Μουσείου, τα παιδιά ανακαλύπτουν, πειραματίζονται και μαγειρεύουν νόστιμες, αλλά πάντα υγιεινές, γλυκές και αλμυρές συνταγές από τη Γαλλία, τη χώρα που θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024.Εξειδικευμένοι εκπαιδευτές είναι έτοιμοι να μας καλωσορίσουν με σκοπό να ζήσουμε μαζί μια συναρπαστική περιπέτεια γεύσης και φαντασίας !!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Λάβετε Θέσεις!!

INFO: ΕΝΑΡΞΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Β’ ΚΥΚΛΟΣ: ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-12:00
(4/2/24 – 1/6/2024)

Πληροφορίες / Εγγραφές: Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ολυμπιακού Μουσείου
Τ. 2310968531 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη των εκπαιδευτικών μας δράσεων το “ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο”, Χορηγό του Εκπαιδευτικού Προγράμματος ''Υγιεινή Διατροφή''

 

 

Το αμφιθέατρο του Ολυμπιακού μουσείου