SUMMER OLYMPIC CAMP 2024

SUMMER OLYMPIC CAMP 2024 

17-22 & 24-29 IOYNIOY

ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ;;;;

Προνομιακές εγγραφές μέχρι 26 Μαΐου

Το 8ο Olympic Summer Camp του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης έρχεται για να απογειώσει το καλοκαίρι των παιδιών 6 – 12 ετών!!

Γνωρίζουμε τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά αθλήματα, μαγειρεύουμε λαχταριστές και υγιεινές συνταγές στο Εργαστήριο Μαγειρικής, διοργανώνουμε τους δικούς μας Ολυμπιακούς Αγώνες “Kids Olympics”, συμμετέχουμε σε πρωτότυπες Μουσειοπαιδαγωγικές δραστηριότητες, παιχνίδι απόδρασης, γρίφους και κατασκευές, δημιουργώντας τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις!!

Οι έμπειροι Μουσειοπαιδαγωγοί του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης περιμένουν τους μικρούς μας φίλους στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του για μοναδικές στιγμές χαράς, μάθησης, δημιουργίας και ψυχαγωγίας!!

 

*Απαραίτητη προκαταβολή για κράτηση θέσης

*Παρέχεται δεκατιανό και μεσημεριανό γεύμα

 

Ημέρες Camp: Δευτέρα - Σάββατο

Ωράριο: 8:00πμ – 16:00μμ

Αγίου Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου

2310968531

 

#thessalonikiolympicmuseum #summerolympiccamp #education #olympicgames

Read more...

18 ΜΑΪΟΥ 2024 - ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ

Το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, αναγνωρισμένο από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM), συμμετέχει και φέτος ενεργά στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, με θέμα “Μουσεία για την Εκπαίδευση και την Έρευνα”. Τα μουσεία, ως δυναμικοί φορείς πολιτισμού και εκπαίδευσης, έχουν τη δυνατότητα να καλλιεργούν και να αναπτύσσουν την περιέργεια, τη δημιουργικότητα και την κριτική σκέψη, παρέχοντας στο κοινό μια ολοκληρωμένη εμπειρία γνώσης και ψυχαγωγίας. Χώροι ανοιχτοί για όλους τους πολίτες, προωθούν την έρευνα και τη διάδοση νέων καινοτόμων ιδεών.
Στο πλαίσιο αυτό, το Ολυμπιακό Μουσείο σας προσκαλεί το Σάββατο 18 Μαΐου με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ και ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ (10:00-18:00 *τελευταία είσοδος 17:30) να συμμετέχετε στις προγραμματισμένες δράσεις, μέσα από τις οποίες ανακαλύπτουμε έναν κόσμο βιώσιμο, με ενσυναίσθηση και χωρίς αποκλεισμούς.
 “Ολυμπιακοί Αγώνες”
Προγραμματισμένες ξεναγήσεις για ενήλικες και παιδιά στη μόνιμη έκθεση του Μουσείου “Ολυμπιακοί Αγώνες”. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να γνωρίσουν την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων από την αρχαιότητα έως τη σύγχρονη εποχή, αλλά και τα highlights των διοργανώσεων!!
 11:00 – 12:00 & 13:00 – 14:00
 “Move for the Future”
 Επισκέψεις οικογενειών στη διαδραστική έκθεση “Επιστήμη των Αθλημάτων”. Ανακαλύπτουμε τις ικανότητές μας και νέους τρόπους για να εντάξουμε τον αθλητισμό στην καθημερινότητά μας!!
 12:00 – 13:00 & 14:00 – 15:00
 “Enter the Olympic Mystery”
 Μια μοναδική Ολυμπιακή εμπειρία περιμένει τους φίλους μας!!
Παρέες και μεμονωμένοι συμμετέχοντες (ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών) παρατηρούν, συλλέγουν πληροφορίες, ακολουθούν στοιχεία, λύνουν γρίφους και εκπληρώνουν αποστολές εντός της μόνιμης έκθεσης του Μουσείου με σκοπό να λύσουν το μυστήριο στον χρόνο που διαθέτουν!!
 15:00 – 18:00 (*διάρκεια 30’)

*Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση θέσεων - Δωρεάν συμμετοχή

 Τ 2310968531

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Το αμφιθέατρο του Ολυμπιακού μουσείου