Εθελοντισμός

Θέλεις κι εσύ να αποτελέσεις μέλος του Κύκλου Εθελοντών του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης;


Στο Πρόγραμμα του Κύκλου Εθελοντών του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης δίνουμε καθημερινά τη δυνατότητα σε όλους, χωρίς αποκλεισμό, να συμβάλλουν ουσιαστικά στις δράσεις του φορέα, δημιουργώντας μία ισχυρή και ενεργή κοινότητα. Με ύψιστο στόχο την αέναη διάδοση γνώσεων, ιδεών και αξιών, το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης σε προσκαλεί να ζήσεις την απόλυτη Ολυμπιακή εμπειρία, συμμετέχοντας σε πολιτιστικές, αθλητικές και εκπαιδευτικές δράσεις!! Μία μοναδική ευκαιρία να αποκτήσεις μία ανεξίτηλα χαραγμένη ολιστική εμπειρία μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας , εμπιστοσύνης και σεβασμού! Δήλωσε τώρα συμμετοχή στην εθελοντική μας ομάδα και αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας των κορυφαίων γεγονότων της χώρας!!

*Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού απευθύνεται σε εθελοντές/ντριες ηλικίας 18+   
*Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές με σειρά προτεραιότητας
*Σε περίπτωση αιτήσεων πέραν του προβλεπόμενου αριθμού συμμετεχόντων, οι αιτήσεις θα αρχειοθετούνται στο Μητρώο Εθελοντών και οι ενδιαφερόμενοι θα προσκαλούνται σε περίπτωση νέας διαθεσιμότητας.

Μάθε περισσότερα για τις τρέχουσες ευκαιρίες εθελοντισμού, συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής και γίνε μέλος του Κύκλου Εθελοντών του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Αίτηση Συμμετοχής

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScg23p-tUpqXNjo2BPw93GImTSJTxFrqmCrT5-EWAqJXe994w/viewform

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ SUMMER CAMP


 

Το αμφιθέατρο του Ολυμπιακού μουσείου