Εκδηλώσεις για παιδιά

Τα παιδιά αναμένουν την ημέρα των γενεθλίων τους με απρόσμενη χαρά!!

Για το λόγο αυτό, το Ολυμπιακό μας Μουσείο προσφέρει στους μικρούς μας φίλους εναλλακτικούς τρόπους εορτασμού αυτής της ημέρας, εμπνευσμένους από τη θεματική των Ολυμπιακών Αγώνων και όχι μόνον!! Η υλοποίηση μουσειοπαιδαγωγικών προγραμμάτων, τα οποία περιλαμβάνουν εκπαιδευτικές και κινητικές δραστηριότητες, εντός του εκθεσιακού χώρου και της μόνιμης έκθεσης Ολυμπιακών Αγώνων καθώς και στους λοιπούς ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Μουσείου, από τους έμπειρους μουσειοπαιδαγωγούς μας, θα συναρπάσει τα παιδιά!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο και συγκεκριμένα στη μόνιμη συλλογή του Μουσείου με θέμα ''Ολυμπιακοί Αγώνες''. 

Το πρόγραμμα έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση παιδικής εκδήλωσης με υψηλά standards και προσδοκίες, όπως όλα τα προγράμματα του μουσείου. Σταθερά προσανατολισμένο το Μουσείο στην εξοικείωση των παιδιών με τη μουσειακή πληροφορία και τους χώρους των μουσείων, προωθεί προγράμματα προσέγγισης των παιδιών με κριτήριο τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους.

dsc02130.jpg

 dsc03781.jpg  

 

 
 
 
 
 
  

Πληροφορίες:

Για περαιτέρω πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Ολυμπιακού Μουσείου, στα τηλέφωνα 2310 968531-2 ή στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το αμφιθέατρο του Ολυμπιακού μουσείου