Εργαστήρια Παιδιών

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ
Τα “Εκπαιδευτικά Εργαστήρια του Ολυμπιακού Μουσείου” ξεσηκώνουν τα Σάββατά μας, για ακόμη μια χρονιά, με τις άκρως δημιουργικές τους συναντήσεις… γεμάτες κέφι και εξερευνήσεις!
Το Ολυμπιακό μας Μουσείο υποδέχεται για 15η συνεχόμενη χρονιά τους μικρούς του φίλους 6-12 ετών, με νέες πρωτότυπες εκπαιδευτικές προτάσεις!! Με άξονα την ενδυνάμωση της προσωπικότητας του παιδιού, την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής του, την καλλιέργεια της έμφυτης περιέργειάς του για μάθηση και δημιουργία, το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου, σχεδιάζει κάθε χρόνο νέες δημιουργικές συναντήσεις για τα εργαστήρια του Μουσείου, που φέτος ξεκινάνε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου!!!

all.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ‘’ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ’’
Για παιδιά ηλικίας 7-10ετών, κάθε Σάββατο 12:30-14:30
Γρίφοι, αθλήματα, θεατρικά παιχνίδια και εικαστικές κατασκευές θα γίνουν στο νέο σύνθετης θεματικής μουσειοπαιδαγωγικό εργαστήριο του Μουσείου. Με οδηγό τα εκθέματα, θα ανακαλύψουμε μύθους και ιστορίες  της αρχαιότητας και της σύγχρονης εποχής, θα υποδυθούμε ρόλους, θα φτιάξουμε εικαστικές κατασκευές και θα δοκιμάσουμε γνωστά και άγνωστα αθλήματα! Τα Ολυμπιακά μας εκθέματα έχουν πολλά να μας αφηγηθούν και να μας εμπνεύσουν να δημιουργήσουμε εικαστικές κατασκευές και ότι άλλο συνάδει με την πολυδιάστατη θεματική των Ολυμπιακών Αγώνων που εμπεριέχει τέχνη, αρχιτεκτονική, ζωγραφική, γραφιστική και πολλές άλλες τέχνες...
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, κάθε Σάββατο 10:00-12:00
Η κουζίνα του Μουσείου μας αποτελεί τον πιο ζεστό, φιλικό, καθαρό και απόλυτα ασφαλή χώρο στην πόλη, που εμπνέει τα παιδιά να πειραματιστούν με γεύσεις και να παίξουν με υγιεινά υλικά. ''Γαργαλώντας'' τη φαντασία, μαγειρεύουμε πρωτότυπες λιχουδιές και υιοθετούμε υγιεινές διατροφικές συνήθειες, βάζοντας έτσι τα θεμέλια για καλή υγεία και δυνατό σώμα! Ετοιμαστείτε λοιπόν για δημιουργία υψηλών προδιαγραφών και γαστρονομικής απόλαυσης πιάτων!

ergastirio-magirikis.jpg

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 
Διάρκεια 1ου κύκλου 12 συναντήσεις / Διάρκεια 2ου κύκλου 16 συναντήσεις
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα εργαστήρια παρέχονται από το Μουσείο
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2310 968531-2
mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το αμφιθέατρο του Ολυμπιακού μουσείου

Back to top