Αίθουσα Αμφιθεάτρου

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

amfitheatre11.jpgΤο αμφιθέατρο αποτελεί το στολίδι του Ολυμπιακού Μουσείου, καθώς ενσωματώνεται πλήρως στο αρχιτεκτονικό πνεύμα του υπόλοιπου κτιρίου, ενώ ταυτόχρονα εντυπωσιάζει με την απλότητα και τη λειτουργικότητά του. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για να ικανοποιεί ποικίλες δραστηριότητες, ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για τη φιλοξενεία πολιτιστικών εκδηλώσεων κάθε είδους.

 

amfitheatre_21.jpg

Έχει χωρητικότητα 270 θέσεων και είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα αναπαραγωγής ήχου και εικόνας που παρέχουν πολλαπλές δυνατότητες. Η υλικοτεχνική του υποδομή μπορεί να υποστηρίξει ζωντανές τηλεοπτικές καλύψεις, πάνελ ομιλητών, σταθερή και φορητή μικροφωνική εγκατάσταση, παρουσιάσεις μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, προβολές video και DVD, ηχητικό υπόστρωμα εκδηλώσεων, διερμηνεία και παράλληλη οπτική αναπαραγωγή των τεκταινόμενων στο εσωτερικό του αμφιθεάτρου, αλλά και των υπόλοιπων χώρων του Ολυμπιακού Μουσείου.

Η έως σήμερα εμπειρία στην πραγματοποίηση εκδηλώσεων έχει αποδείξει ότι ο χώρος είναι εξοπλισμένος με όλη την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και ότι το προσωπικό του Μουσείου είναι ικανό να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση και να υποστηρίξει τεχνικά και οργανωτικά κάθε δραστηριότητα. Με πλήρως εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και κυρίως με διάθεση εξυπηρέτησης και ικανοποίησης των επισκεπτών, εξασφαλίζεται η άρτια διοργάνωση των εκδηλώσεων.
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Ολυμπιακού Μουσείου στα τηλέφωνα 2310 968531-2.

Εικονική περιήγηση: http://www.olympicmuseum-thessaloniki.org/virtual-tour/amfitheatro/output/

Το αμφιθέατρο του Ολυμπιακού μουσείου